Çalışmalar hakkında bilgi aldı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Beks Çorap ve İç Giyim ile Bony Tekstil Fabrikalarını ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNDEM 21.06.2016 18:28:00 0
Çalışmalar hakkında bilgi aldı

Kaymakam Kubilay ilk olarak Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikasını ziyaret etti ve burada fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci tarafından karşılandı. Fabrika hakkında bilgi alan Kaymakam Kubilay, ardından Bony Tekstil Fabrikası ziyaretlerine geçti. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çerkezköy’ün, geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeni ile bölgemizin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini belirten Kaymakam Kubilay, “Ülkemizde önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğu bölgemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan ilçemizdeki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.