Köstebekgiller çocukları eğlendirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri kapsamında Köstebekgiller adlı müzikal çocuk tiyatrosu Kapalı Otopark Alanı üzerinde sahnelendi.

GÜNDEM 20.06.2016 17:25:00 0
Köstebekgiller çocukları eğlendirdi

MİNİKLER BEĞENİ TOPLADI
Köstebekgiller adlı müzikal çocuk tiyatrosundan önce sahne alan Çerkezköy Belediyesi Folklor Kursu'nu tamamlayan minik folklorcuların gösterisi de ayakta alkışlandı.

 

BABA VE OĞLU TİYATROCU OLDU
Oyunun babalar gününe denk gelmesi nedeniyle, oyunun konseptine seyirci olan bir baba ve oğlu davet edildi ve oyunun bir parçası oldu. Yaklaşık 1 saat süren oyunda Köstebek ailesi, çocuklara unutulmaz keyifli bir zaman geçirmesini sağladı. Oyunun ardından ise çocuklar, köstebek rolündeki tiyatro oyuncuları ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar.
Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklara karne hediyesi tadında müzikal çocuk tiyatrosu olan Köstebekgiller'in sahnelendiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerine iyi tatiller diliyorum. Yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktılar. İnşallah iyi bir tatilin ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'na başlayacaklar" dedi.