Kaynaşma iftarı

Çerkezköy'de yaptığı lüks inşaatlarla dikkat çeken Royal Life'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdemir, satılan daireleri alan ev sahiplerini, kaynaştırmak amacıyla verdiği iftar yemeğinde ağı

GÜNDEM 19.06.2016 16:38:00 0
Kaynaşma iftarı

Yalı Restoranda verilen iftar yemeğine Royal Life Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdemir, Royal Life Satış Müdürü Seda Yılmaz, Royal Life Şantiye Şefi Hasan Eren, Royal Life Şantiye Şefi Yardımcısı Hüsnü Arabacı, daire sahipleri ve 150’ye yakın davetli katıldı. Firma yetkilileri, davetlilerle yakından ilgilenirken, iftara katılan davetlilerin çocukları da unutulmadı. Çocuklar, yemeğin ardından restoranın özel bölümünde palyaço eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi.

 

DAYANIŞMA RUHU ORTAYA ÇIKIYOR
iftar davetine katılan herkese teşekkür eden Royal Life'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdemir, "Royal Life ailesi her geçen gün daha da büyüyüp genişledi. Daha önce yılbaşı kokteylinde daire sakinlerimizle bir araya gelmiştik. Sonrasında da Komşuluk Festivali kapsamında Çorlu Shiva Restoranda birlik beraberlik kahvaltısında buluştuk. Bugün de Royal Life ailesi olarak iftar sofrasında bir araya gelelim istedik. Bu tür etkinlikler sayesinde dayanışma ruhu ortaya çıkıyor. Ülkemizin ve Çerkezköy’ün hak ettiği birlik beraberlik duygusu ve özlemini duyduğumuz komşuluk kavramını yeniden canlandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ