Son 10 gün

Çerkezköy Belediyesi tarafından 11 Temmuz'da başlayacak olan Yaz Spor Okullarının kayıtları sürüyor. İki dönemden oluşacak olan kurslara son başvuru tarihi 27 Haziran.

GÜNDEM 16.06.2016 17:49:00 0
Son 10 gün

Çerkezköy Belediyesi’nin ilkini geçtiğimiz yıl 1250 öğrenci ile gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ediyor. 9 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 11 Temmuz’da başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları’na veliler tarafından yapılacak. İki dönemden oluşan ve ikinci döneminin 8 Ağustos’ta başlayacağı Yaz Spor Okulunu için her iki dönem kayıtları 27 Haziran'da sona erecek. 9 branştan oluşan ve basketbol, futbol, yüzme, masa tenisi, folklor, badminton, kort tenis, İngilizce, voleybol gibi branşlarda eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. 
Yaz Spor Okullarımızın branş seçiminde yüzme branşını seçen öğrenciler, diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. İngilizce kursuna kayıt yaptıran öğrenciler Atatürk İlkokulu’nda, Yüzme branşı için kayıt yaptıran öğrenciler Gülerçin Koleji’nde diğer spor dallarına kayıt yaptıran öğrenciler ise İstasyon Mahallesinde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksinde eğitim görecekler. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ve ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.

 

Haber / Gökhan TEKER