Çerkezköy'ün gururu oldu

Edirne'de düzenlenen 3. Açık Balkan Wushu (Kun-fu) Şampiyonası'nda milli forma ile mücadele ederek +35 Büyükler Kategorisi'nde şampiyon olan Ferdi Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı z

SPOR 13.06.2016 19:01:00 0
Çerkezköy

Ziyarette bir sonraki hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirten Doğan, "Düzenlenen şampiyonada 11 ülke ve toplam 600 sporcu vardı. Katılan sporcular çok güçlü rakiplerdi. Şampiyonaya katılmadan önce böyle bir başarı elde edeceğimi hayal etmiyordum ama rakiplerimi mağlup ederek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardım. Türk Bayrağımızı göndere çekmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşadık" dedi.
 

 

BAŞARILAR DİLEDİ
Doğan'ı başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’den her branşta yetenekli sporcuların yetiştiğini belirterek, "Umuyoruz ki sporcularımız bundan sonra katılacakları her müsabakada Çerkezköyümüzü daha da güzel temsil edecekler. Bizler inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin istiyoruz. Elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz” diyerek milli sporcu Ferdi Doğan’a başarılarının devamını diledi.