4 mahallede iftar

Çorlu Belediyesi tarafından düzelnenen Ramazan ayı iftar yemekleri, Zafer Mahallesi, Alipaşa Mahallesi, Aşevi, Şahpaz ve Sarılar Mahalleleri'nde devam etti.

GÜNDEM 13.06.2016 18:50:00 0
4 mahallede iftar

Çorlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında organize edilen iftar yemekleri devam ediyor. Zafer,Alipaşa, Çorlu Belediyesi Aşevi, Şahpaz ile Sarılar Mahalleleri'nde düzenlenen iftar yemeklerine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı'nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
İftar programlarına katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İftar yemeklerinin yoğun katılımla Çorlu Belediyesi Aşevi'nde ve mahallelerde devam ettiğini belirterek, iftar yemek programlarının belediye internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlandığını söyledi. Başkan Baysan, köyden dönüşen mahalleler başta olmak üzere tüm mahallelerde “Ata Evi” çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, bu alanlarda vatandaşlarımızın faydalanabileceği kurslar verileceğini söyledi.