Kamalak: Türkiye sıkıntılı bir dönemden geçiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Her gün şehit üstüne şehit geliyor. Akşamları şehit haberleri ile köşemize ç

SİYASET 12.06.2016 16:27:00 0
Kamalak: Türkiye sıkıntılı bir dönemden geçiyor

Partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Çorlu Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ülkede 10 yıl önce daha huzur olduğunu belirterek hükümeti eleştirdi. Kamalak, "Emaneti ehline veriniz. Ne yazık ki Türkiye’de emanet emin ellerde değil. Sizlere soruyorum altı milletvekilliğinden üçünü CHP’ye üçünü AKP’ye verdiniz ama ülkenin hiçbir sorunu çözülmedi. On yıl öncesine baktığımızda o zamanlar ülkemizde daha bir huzur, güven, barış ve kardeşlik içindeydi. Şu an ülkemizde işsizlik oranı çok yükseldi. On yıl önce Türkiye’nin komşuları ile sorunları yoktu. Emaneti ehline vermezseniz kıyameti bekleyin. Gerdikçe geriyorlar ortamı ama Türkiye’nin kardeşliğe, huzura, mutluluğa ihtiyacı var. Hepimiz kardeşiz. Birbirimizin gönlünü kırarak hiçbir yere varamayız. Kavga, gürültü ile mesafe kat edemeyiz" diye konuştu. 

 

“TÜRKİYE’NİN KALKINMAYA İHTİYACI VAR”
Türkiye’nin kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirten Kamalak, şöyle devam etti: 
“Karşılıklı olarak sözlerimize dikkat edelim. Dünyada sözden daha ağır, dilden daha keskin bir nesne yoktur. Beden belki birçok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldırmaz. Türkiye’nin patırtıya gürültüye değil yatırıma, kalkınmaya ihtiyacı var. İlk olarak Türkiyemizi barışa kavuşturmalıyız. Ülkede barışı sağlamak mecburiyetindeyiz. İlk önce barış mecliste kurulmalıdır. Orada saadet yok dolayısı ile huzurun, barışın olması mümkün değil. Sizlere Fatihlerin, Kanunilerin, Yavuzların torunlarısınız bizlere çaresizliği öğretmeye çalışıyorlar ama yüzlerine çarpacağız Allah’ın izni ile. Biz bu zinciri kırmak zorundayız ve kıracağız.” 
Kamalak daha sonra Çorlu’dan ayrıldı.