En acı ilk

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda şehit olan evli ve 1 çocuk annesi Edirneli Nefize Özsoy, 5 asırlık tarihi Selimiye C

GÜNDEM 10.06.2016 18:59:00 0
En acı ilk

Musalla taşı bulunmayan ve sadece şehit cenazelerinde cenaze namazı kılınan Selimiye Camiinde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Edirne Valisi Günay Özdemir,Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çok sayıda milletvekili ile 10 binin üzerinde vatandaş katıldı.
Şehit polis memuru Özsoy'un cenaze namazının kılınacağı avlu tamamen dolarken, çok sayıda vatandaş ise cami dışında şehidini uğurlamak için bekledi.

 

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDULAR

Eşi ile birlikte aynı ilçede polis memuru olarak görev yapan ve geçen yıl teröristlerle girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Coşkun Özsoy, şehidin annesi Hafize Çetin ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit polis Nefize Özsoy, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Edirne Yenişehir Mezarlığına topağa verildi.

 

İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER
Bu arada cenaze töreninin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş tepki gösterdi. Kalabalık içerisinden Kılıçdaroğlu'na “Teröre destek vermeye devam edecek misiniz?” diye bağıran kişi ile CHP üyesi olduğu iddia edilen bazı vatandaşlar arasında arbede çıktı. Birbirine yumruk atan tarafları araya giren polis ekipleri ayırdı.