İftar yemeğini kendi cebinden ödesin

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) yönetimle yıldızı bir türlü barışmayan Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, odanın bu yıl vereceği iftarı 3 ilçede yapacak olmasını eleştirdi

GÜNDEM 10.06.2016 18:49:00 0
İftar yemeğini kendi cebinden ödesin

ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, kendisine ait işyerinde basın toplantısı düzenleyerek oda yönetimini eleştirdi. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetiminin seçildikleri günden bu yana üyeleri Ramazan ayında tek bir iftar sofrasında misafir ettiğini belirten Yılmaz, bu yıl neden Çerkezköy,Kapaklı ve Saray'da iftar sofraları kurulduğunu merak ettiğini belirtti.
Daha önceki yıllarda 3 ayrı ilçede iftar sofraları kurulması için üyelerden öneriler geldiğini ancak yönetimin bu talepleri dikkate almadığını öne süren Yılmaz, "Bu yıl yönetimin aldığı karar doğrultusunda Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’de 3 ayrı iftar sofrası kurulacak. Bunun sebebi ise bu yılın seçim yılı olmasıdır” dedi.
Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yönetim bu zamana kadar iftar programlarına bu yıl da dahil olmak üzere 300 bin lira’ya yakın para harcadı. Şimdi Oda üyelerinin parasıyla verdiği yemekte seçim propagandası yapacak. Süleyman Kozuva bu yılki iftar organizasyonlarının parasını kendi cebinden vermelidir. Aksi takdirde oda üyelerinin vebalini alır” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ