Faciadan dönüldü

Çerkezköy'de bir kargo şirketine ait dağıtım minibüsü ile otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada araçlar iki ayrı evin bahçesine savrulurken, bahçelerde kimsenin olmaması olası bir facianın önÃ?

GÜNDEM 10.06.2016 12:12:00 0
Faciadan dönüldü

Kaza, İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Sümbül Sokak üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki kavşakta Tolga Aytaç yönetimindeki 59 RS 280 plakalı kargo dağıtım minibüsü ile Ali Gündüz idaresindeki 59 TP 116 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası kargo minibüsü, İsmail Altıntaş'a ait villanın demir kapısını ve ağaçlarını sökerek, otomobil ise başka bir apartmanını bahçesine girerek durabildi. Bahçelerde kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.
Kazayı görenler hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Gelen sağlık ekipleri tarafından hafif yaralanan otomobil sürücüsü Ali Gündüz, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI
Kaza sonrası bahçeye uçan kargo minibüsü ve otomobil, çekici yardımıyla güçlükle çıkarttılar. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haber / Şaban KARDEŞ