Trakya'da ilk!

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bir ilke imza atarak Trakya Bölgesi'nde ilk Dama Turnuvası'nı düzenledi. 48 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu ise Ä?

GÜNDEM 6.06.2016 18:47:00 0
Trakya

DAMA TURNUVASI DÜZENLENDİ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kapaklı Dama Turnuvası hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Kapaklı ve Trakya’da ilk olarak gerçekleştirilen Dama Turnuvası’na İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A. Serdar Ümit Öncel başkanlık etti. Turnuvada Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Bekdaş ve Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Sınıf Öğretmeni Özlem Şahin de görev aldı.

 

ŞAMPİYON İRFAN FATMA MANDALI İLKOKULU
Özel Başakşehir Koleji'nde gerçekleştirilen Kapaklı Dama Turnuvası’na toplam 48 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucu İrfan Fatma Mandalı İlkokulu turnuvanın şampiyonu olurken; Kapaklı Karaağaç İlkokulu turnuvayı 2’nci, Kapaklı Belediye Ortaokulu da 3’üncü olarak tamamladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Turnuvanın birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Trakya Bölgesi’nde ilk kez düzenlenen Dama Turnuvası’nda emeği geçen herkese teşekkür ediyor; turnuvada dereceye giren tüm katılımcılarımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.