Halk Arenası Şarköy'de

Bu yıl 52.'si düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin 3'üncü gününde gazeteci Uğur Dündar 'Halk Arenası' programını Şarköy'den yaptı. Dündar'Ä

GÜNDEM 5.06.2016 17:56:00 0
Halk Arenası Şarköy

PROGRAM SIK SIK ALKIŞLAR YÜZÜNDEN BÖLÜNDÜ

Programa Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Tamer Dodurka, Daire başkanları, Şube Müdürleri katıldı. Programın yapılacağı salon önünde saatler öncesinden kuyruklar oluştu. Günümüz güncel ve siyasi konularının masaya yatırıldığı programda katılımcılardan görüşler alındı. Geleceğe dair öngörülerin paylaşıldığı Halk Arenası, izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. Yerel siyasetten dünya siyasetine kadar birçok konunun ele alındığı program, halkın yoğun ilgisinden dolayı coşkulu kalabalığın alkış sesleri ile bölündü.

 

DÜNDAR VE KONUKLARINA ÇİÇEK VERDİLER

Gündeme dair birçok konunun tartışıldığı program geç saatlere kadar devam etti. Program sonunda Prof. Dr. Tamer Dodurka veSüleyman Altınok, Uğur Dündar ile program konuklarına çiçek takdiminde bulundu. Dodurka, Uğur Dündar’a teşekkürlerini ileterek kendilerini Şarköy’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Uğur Dündar Şarköy’de bulunmaktan, burada program yapmaktan çok büyük keyif aldıklarını söyleyerek coşkulu kalabalığa da ilgisinden dolayı teşekkür etti. Program sonunda salonu dolduran seyirciler Uğur Dündar ve konuklarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.

 

Marmara Haber