Özel mezuniyet

Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 30 öğrenci, düzenlenene programda diplomalarını aldı. Özel öğrenciler. mezuniyetlerini 10'dan geriye doğru sayarak keplerini havaya

EĞİTİM 3.06.2016 19:18:00 0
Özel mezuniyet

PROTOKOL ÇADIR ALTINDA VELİLER DIŞARIDA
Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis işler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Abdullah Nayir, Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün, öğrenciler ve veliler katıldı. Dün yağmur yağışı öncesinde düzenlenen ve sıcak havanın etkili olduğu anda protokol üyelerinin çadır altında gölgede, velilerin ise arkada güneşin altında oturmaları dikkat çekti.

 

SİZLERE TEKDİM EDİYORUZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü, velilere seslenerek, "Sizden emanet olarak aldığımız evlatlarınızı kendinden emin, ne istediğini bilen bireyler olarak sizlere takdim ediyoruz” dedi.

 

HEYECANLANDI
Ardından 12-A sınıfı öğrencisi Zehra Yaman, mezun olacak öğrenciler adına konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Heyecandan konuşmasını tamamlayamayan Yaman gözyaşlarına boğuldu. Zehra Yaman'ı öğretmenleri teselli etmeye çalışırken programa katılanlar ise alkışlayarak destek oldu. Ardından Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki özel çocukların mesleki eğitime adım atmalarına vesile olan hayırsever çift Serkan-Müjgan Karagöz’e, Kaymakam Metin Kubilay tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 

TÜRK BAYRAĞINI TESLİM ETTİ
Mezun olan öğrenciler adına 12-B sınıfı öğrencisi Mahsun Alagöz, elindeki Türk Bayrağı’nı 11’inci sınıf öğrencileri adına Muhammet Ali Kılıçaslan’a teslim etti. Bayrak teslim töreninin ardından EKPSS’de okulda ilk 4’e giren Mehmet Oğuz Erdoğan, Batuhan Kaya, Metehan Yeşilçam ve Merve Başak Odabaş’a ödülleri Kaymakam Metin Kubilay tarafından verildi.

 

İLK MEZUNİYET TÖRENİ
Mezun olan 30 öğrenciyi tebrik eden Kaymakam Kubilay, “Bu okulumuzda mezuniyet töreni ilk kez yapılıyor. Bundan sonraki yıllarda daha kapsamlı mezuniyet törenleri yapılmasını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından mezun olan 30 öğrenciye diplomaları verildi. Sonra da öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ