Eski dostlar buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Gönül Sohbetleri buluşmalarına yıllar önce bir fotoğraf karesindeki dostları ile devam etti. Tarihi Çorlu Belediye Binası'nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantÄ

GÜNDEM 3.06.2016 19:10:00 0
Eski dostlar buluştu

Çorlu’da çeşitli iş ve meslek sahipleri ile bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; bu kez yıllar önce arkadaşlarının çeyiz töreninde bir araya gelen ve fotoğraf karesine sığmayan dostları ile buluştu. Gönül Sohbetleri kapsamında gerçekleşen buluşmada eski günler yad edilirken, iş ve siyaset gündemi hakkında da fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, fotoğraf karesine sığmayan dostluğun bugüne taşınmasını arzuladığını ve tekrar kısmen de olsa bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, "Yıllar önce çekilmiş bu fotoğrafı görünce duygulandım ve bir araya gelebilmek için siz değerli dostlarımıza ulaştım. Burada olduğunuz için çok mutluyum. Bazı arkadaşlarımız hayatını kaybetti, bazı arkadaşlarımız ise şehir dışında olduğu için bugün aramızda değiller. Burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim" diyerek, Çorlu Belediyesi'nin yürüttüğü projeler ve planlamaları hakkında konuklarına bilgiler aktadı.
Dostlukların önemine değinen konuklar ise yıllar sonra bir araya gelmekten ötürü memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Baysan'a teşekkür ettiler. Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.