Veda turlarına başladı

1 Haziran'da yayınlanan son kararname ile merkeze çekilen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu veda turlarına başladı.

GÜNDEM 2.06.2016 19:38:00 0
Veda turlarına başladı

16 Mart tarihinden bu yana Tekirdağ'da görev yapan bir süre önce geçirdiği kalp krizinin ardından tedavisi sonrası tekrar makamına dönen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, son kararname ile merkez valiliğine çekildi. Yerine ise Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan atandı.
Kısa süre sonra görevini devredecek olan Vali Salihoğlu, ilçeleri ziyaret ederek veda etmeye başladı. Kapaklı Kaymakamlığı’na veda ziyaretinde bulunan Vali Enver Salihoğlu, burada Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Kaymakamlığı kurum amirleri tarafından karşılandı.
Vali Salihoğlu, ziyaretinde Kapaklı Kaymakamlığı hatıra defterine “Bugün Tekirdağ’daki görevimden ayrılma vesilesi ile Kapaklı’ya geldim. Birlikte çalıştığımız dönemde İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz ve bütün kamu görevlilerinin gösterdikleri gayrete teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaların da Kapaklı için yararlı ve hayırlı olmasını diliyor, tüm Kapaklı halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum” notlarını düştü.
Ziyaret konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, Vali Salihoğlu ile görev süresi boyunca uyum içinde çalıştıklarını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.