Trabzon ayağımıza geldi

Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Tanıtım TIR'ı, Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinin bulunduğu eski otogar önünde stant kurarak, bölgeye has doğal ürünlerin satışına başladı. Stanttın pazar g?

GÜNDEM 2.06.2016 19:33:00 0
Trabzon ayağımıza geldi

Yaklaşık 1,5 yıl önce oluşturulan ve içinde Karadeniz bölgesi ve Trabzon'a has gıda ürünleri ile, kemençeden ve bakır tava ve cezveye kadar birçok ürünün satıldığı Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Tanıtım TIR'ı, eski otogar yerinde vatandaşların ilgisine sunuldu.
TIR'da, vatandaşlara Trabzon'un damak tadını tattırarak. hesaplı ve kaliteli taze ürenler yer aldığını belirten Kadir Ofluoğlu, "Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Tanıtım TIR'ı ile Türkiye turnesindeyiz.Bir yıllık turumuz bitti ve ikinci tura başladık. İkinci turun ilk durağı ise Çerkezköy oldu. Çünkü geçen yıl da bu tarihlerde Çerkezköy'e gelmiştik ve güzel tepkiler almıştı. Bu yılda aynı tarihlerde Çerkezköy'deyiz. Ürünlerimiz tereyağından, mısır ununa, sucuktan kavurmaya kadar 80 çeşit ürünümüz var. Bu güne kadar yaklaşık 170 il ve ilçeyi gezdik. Ürünlerimiz yüzde yüz doğal. Pazar akşamına kadar eski otogarın olduğu yerde satışlarımız sürecek.