İftar hazırlıkları başladı

Yaklaşar Ramazan ayı dolayısıyla, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, iki yıldır Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayında gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü yapılac

GÜNDEM 2.06.2016 19:12:00 0
İftar hazırlıkları başladı

Başkan Eşkinat, ilk olarak Dost Eli Giyim Mağazasını gezdi. Mağazadaki kıyafetleri inceleyen Eşkinat, ihtiyaç sahipleri için ücretsiz olarak kıyafet desteği sunulan mağazanın Ramazan’da da açık olacağını belirterek, ihtiyaç sahiplerini bayram alışverişi için Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası’na davet etti.
Ardından Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’ni ziyaret etti. Ramazan hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, "Bu sene de mübarek ramazanı idrak etmek üzereyiz. İki yıldır yaptığımız gibi bu sene de her akşam iftarı bir başka mahallemizde Süleymanpaşalı hemşerilerimizle beraber geçireceğiz. Sosyal İşler Müdürlüğümüz ramazan için inanılmaz bir hazırlık içerisinde. 35 - 40 bin kişiye iftar vermeye hazır durumdayız. Ekiplerimiz sanki bağımsız bir belediye gibi çalışıyorlar. Araçlarıyla, ekipmanlarıyla en önemlisi de gönülleri ile. Bu sevmeden yapılacak bir iş değil. Artık başladığımız noktadan hem çok daha geniş kitlelere ulaşırken hem de çok daha ekonomik rakamlarla bunu hazırlamaya çalışıyoruz. Bugün burada birimimizin çalışmalarını izledik. Benim gönlüm rahat. Ramazan boyunca hiçbir sorun olmadan bütün Süleymanpaşa iftarını hep birlikte yapabilecek durumda.” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN PAKETLERİ DAĞITIMINA BAŞLANILDI
Son olarak dağıtımına başlanılan ramazan gıda paketlerini de inceleyen Başkan Eşkinat, içeriğinde pirinç, kırmızı mercimek, nohut, pilavlık bulgur, un, siyah zeytin, kuru fasulye, makarna ve süt bulunan paketlerin tesliminin ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade etti.