Terminal haricinde yolcu almak yok

Kapaklı'da yaşayan ve ilçeler ve şehirler arası yolculuk yapacak olan vatandaşlar, artık yalnızca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Otobüs Terminali'nden araçlara binebilecek.

GÜNDEM 29.05.2016 18:03:00 0
Terminal haricinde yolcu almak yok

Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaşım Dairesi'nin giderilmesini istediği eksiklerin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz Nisan ayının sonunda hizmete giren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Otobüs Terminali'nde, yeni yaptırımlar ortaya konuldu.
Yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüsler artık mecburen otogara giriş-çıkış yapmak ve yolcularını da buradan almak zorunda olduğunu belirten terminal yetkilileri, "Artık her firmanın buradaki yazıhanelerinde görevlileri var. Yolculara yazıhanelerden bilet kesiyorlar.İlçe içindeki duraklardan artık yolcu almak yok. Şehirlerarası yolculuk yapacak olanlar yada yakın ilçelere gidecek olan vatandaşlar biletlerini otogardaki yazıhanelerden alarak otobüs yada minibüslere buradan binmek zorunluluğundadır. Çünkü bu otogar vatandaşa hizmet vermek için vardır. Bu nedenle yolcu taşımacılığı yapan tüm araçlar nasıl buraya giriş ve çıkış yapıyorsa, vatandaşlarımızda aynı şekilde hizmeti buradan almak mecburiyetindedir."dediler.
 

Haber / Ahmet KILAVUZ