Suçüstü yakalandılar

Kapaklı'da bir marketi soymaya çalışan 6 hırsızlık zanlısından 3'ü polis tarafından suçüstü yakalandı. Polis, kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÜNDEM 29.05.2016 18:01:00 0
Suçüstü yakalandılar

Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki M.S.T.,iddiaya göre İstanbul’dan çağırdığı 5 arkadaşı ile birlikte Saray’da ve Kapaklı’da birçok hırsızlık yaptı. İstanbul’dan kiraladıkları iki farklı araçla Kapaklı’ya gelen 6 şüpheli, Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki bir markette girdi. Hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Kapaklı polisi, 6 şüpheliden M.S.T. G. A. (24) ve M.K. (16) suçüstü yakaladı. Diğer 3 şüpheli ise kiralık araca binerek hızla kaçtılar.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Gözaltına alınan 3 şüpheli ardından polis merkezine götürüldü. Yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgularında M.S.T.’nin 6 farklı dosyadan sabıkasının bulunduğu, yakalanmamak için ağabeyi M.F.T.’nin kimliğini kullandığı tespit edildi. Hakkında sahte kimlik kullanmaktan da soruşturma başlatılan M.S.T.’nin basit yaralama, alı koyma, cinsel istismar, kapkaç ve iki farklı hırsızlık dosyasından arandığı ortaya çıktı.
Polis, hırsızlık olayından sonra kayıplara karışan 3 kişinin yakalanması için çalışma yaparken, yakalanan 3 şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ