Parklara bahar bakımı

Ergene Belediye Başkanlığı, baharın gelmesiyle birlikte çocuklar için yeni oyun alanları oluşturmak ve hasar gören parkları onarmak için çalışmalara başladı.

GÜNDEM 29.05.2016 17:39:00 0
Parklara bahar bakımı

Sosyal alanların genişletilmesi amacıyla ilçenin birçok noktasında park ve çocuk oyun gruplarını hayata geçiren Ergene Belediye Başkanlığı, çalışmalar kapsamında daha önceden yapılan oyun parklarının tadilat ve bakımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Ulaş Mahallesi Akif Yazgan Parkı'nda oyun gruplarının tadilat - bakımını ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte çim biçimi, bordür taşlarının boyaması ve ağaç dikim çalışmalarını gerçekleştirdi.
Sosyal alanlar sayesinde sosyal bireylerin yetişmesine katkı sağlayacaklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bizler gelecek kuşakların daha sosyal ve iletişim kurabilen bir nesil olması hedefi ile  park çalışmalarımıza önem veriyoruz. Yeni park alanlarını hayata geçirmenin yanı sıra  ilçemiz genelinde yapılan oyun parklarının tadilatı yapılmaktadır. Ergenemizi güzelleştiren, halkımızın yaşam kalitesini arttıran projelerimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren sosyal ve kültürel çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.