ESTAB Başkanlığı'na yeniden Özcan seçildi

ESTAB (Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Altyapı Hizmet Birliği)'ın Meclis Toplantısı, Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Keşan Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Mehmet Özcan

GÜNDEM 26.05.2016 18:18:00 0
ESTAB Başkanlığı

Toplantıda daha sonra Birlik Meclisi 1. ve 2.Başkan Vekillerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonrası Birlik Meclisi 1. Başkanlığı’na Neval Karaatlı, 2. Başkan Vekilliği’ne de Cüneyt Yüksekdağ oy birliği ile seçildi.Şeref Uvacıklı, Onur Küçükyılmaz’ın oy birliği ile birlik katibi olarak seçildiği toplantıda birlik encümenine de Abdullah Bostancı, Mehmet Ali Yetim, Hasan Güler, Yusuf Gider oy birliği ile seçildi.
Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliği ile Şenol Kılıç, Nurgül Yıldırım ve Mustafa İşçimen’in getirildiği toplantıda Birliğin 2015 Yılı Kesin Hesap gelir ve gider olarak denk şekilde 611 bin 344 TL olarak açıklandı. Birliğin 2015 Yılı Faaliyet ve Denetim raporlarının görüşülmesi ve oy birliği ile kabulünden sonra, söz alan Başkan Özcan, yapay resif projesinin korunması, tanıtılması ve geliştirilmesi konusunda bu yıl çalışmalar yürüteceklerini dile getirdi. Birlik Müdürü Feyzi Engin de Trakya Kalkınma Ajansı’na yaklaşık 350 bin TL bedelli Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Derneği tarafından zodyak bot ve ekipmanları ile diğer ilgili malzemelerin alımını ve tanıtımların yapılması içeren bir proje hazırladıklarını bildirdi. Toplantı birlik çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü.