Kararsız kalınca

Çorlu'da, TEM otoyolu gişelerine gelen otomobil, kararsız kalarak OGS yerine HGS'den geçmeye çalışırken, TIR'a çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, eşi ve 1 yaşındaki çocuklarÄ

GÜNDEM 25.05.2016 17:36:00 0
Kararsız kalınca

Kaza, TEM otoyolu Çorlu gişelerinde meydana geldi. Otomobil sürücüsü Hüseyin B., otoyol gişelerine geldiğinde HGS ve OGS’den geçmekte kararsız kaldı. Son anda HGS gişesine yönelen Hüseyin B., o sırada gişeye giren Şükrü Ç. idaresindeki TIR'a çarptı. Kazada TIR gişeleri yıkarak askıda kalırken, hurdaya dönen otomobildeki sürücü Hüseyin B., eşi Semra ve 1 yaşındaki çocukları Yusuf yaralandı. TIR sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
İstanbul’dan aldığı tekstil ürünlerini Ergene İlçesi’ne taşıdığını anlatan TIR sürücüsü Şükrü Çelik, otomobilin gişeler arasında kararsız kalarak kendisine çarptığını söyledi.
Polis ve jandarma ekiplerinin yaptıkları inceleme ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Soruşturma sürüyor.