Öğrenciler fidan dikti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki General Ferhat Akat İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri gözetiminde Eskitaşlı köyü ormanlık alanına 150 adet mavi servi fidanı diktiler.

GÜNDEM 24.05.2016 18:24:00 0
Öğrenciler fidan dikti

Eskitaşlı ormanlık alanında gerçekleştirilen fidan dikimine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, TEMA Vakfı temsilcisi Vicdan Aladağ, vakıf gönüllüleri, General Ferhat Akat İlkokulu Müdürü Şenol Bayfidan, okul öğretmenleri Hülya Tülü, Ömer Ökten, Sevgi Ecer, Ayfer Aslan, Nilgün Cıva, Neriman Eren ve köy muhtarı Selami Tezcan’da katıldı.
TEMA Vakfı temsilcisi Vicdan Aladağ, “ TEMA Vakfı, öğretmen ve öğrencilerle birlikte doğaya sahip çıkmaya devam ediyor. Bu çerçevede General Ferhat Akat İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Eskitaşlı köyünün ormanlık alanında fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde 150 adet mavi servi fidanı dikildi. Kaymakamımız Mustafa Kaya’nın fidan dikim şölenimize katılması öğrenciler arasında büyük bir coşkuya dönüştü.” dedi.
Eskitaşlı köyü muhtarı Selami Tezcan tarafından açtırılan çukurlara fidanların dikilmesi, dikilen fidanlara can suyunun verilmesi ve naylon poşetlerin toplanması ile etkinlik sonlandırıldı.