Hafriyat çalışmaları başladı

Çerkezköy'ün Ambardere mevkiine yapılacak olan Eğitim Kapsüsü'nde Hayırsever Seval- Ahmet Çetin çifti tarafından yaptırılacak olan 16 derslikli Fen Lisesinin hafriyat çalışmaları başladı.

GÜNDEM 23.05.2016 19:16:00 0
Hafriyat çalışmaları başladı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, hafriyat çalışmalarını yerinde görmek için hayırsever Seval Çetin ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ile birlikte kampüs alanını gezdi ve Fen Lisesi inşaatını  yapacak olan Ases firması yetkilisi Sadettin Hasanoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HEYECANLIYIM
Kampüs alanında yapımına başlanılan Fen Lisesinin kendisini son derece heyecanlandırdığını belirten Kaymakam Kubilay, "Yoğun çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Yapılacak olan Fen Lisesi, ilçemiz eğitimine büyük değerler katacak. Okulu yaptıracak olan hayırsever Seval- Ahmet Çetin çiftine bir kez daha teşekkür ediyorum.. Ayrıca kampüs alanında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da bir Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacak."dedi.

PROJE HAYATA GEÇTİ
Hafriyat çalışmaları ile birlikte projenin hayata geçtiğine artık inandığını belirten Hayırsever Seval Çetin,"Çalışmaların başlamış olmasından dolayı çok heyecanlı ve sevinçliyim. Bizlere bu konuda yardımcı olan tüm kamu görevlilerine ve özel sektör çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.