Halk Arenası Kırklareli'nden yayınlandı

Kırklareli Belediyesi'nin katkılarıyla gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu "Halk Arenası" programı, Kırklareli'den canlı olarak yayınlandı.

GÜNDEM 23.05.2016 19:00:00 0
Halk Arenası Kırklareli

Her hafta farklı konu ve konuklarıyla halkın karşısına çıkan Uğur Dündar, bu hafta ki programını Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun daveti ile Kırklareli’nde yaptı. Sinan Meydan, İsmail Saymaz ve Gökmen Ulu’nun konuk olduğu Halk Arenası programında Türkiye’de son dönemde yaşanılan gelişmeler masaya yatırıldı.Kırklareli halkının da yoğun ilgi gösterdiği program sonunda konuklara plaket ve çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Halk Arenası’na ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Kesimoğlu yaptığı konuşmada ‘’ Bugün misafirlerimiz kendi üslupları ile ülkemizin gündemini yorumladılar. Her biri birinden güzel yorumlar ile bizleri aydınlattılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Uğur Dündar’da ikinci kez Kırklareli’nde program yapmaktan dolayı çok büyük keyif aldıklarını belirterek ‘’Bizleri yalnız bırakmayan Kırklareli halkına ve bize destek olan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.