Hedef 5 bin üye

Sanayi ile birlikte her geçen gün nüfusu hızla artan Türkiye mozaiği Çerkezköy'de hemşeri derneklerinin da sayısı artıyor. Açılışı yapılan Karadeniz Sevenler Derneği'nin Başkanı Taner Diş,

GÜNDEM 22.05.2016 17:13:00 0
Hedef 5 bin üye

Fevzi Paşa Mahallesi Bahar Sokaktaki Karadeniz Sevenler Derneği'nin açılışına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, iş adamları esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa Sedat Peker’in gönderdiği çelenk dikkat çekti.

TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ
Dernek olarak hedeflerinin 5 bin üye olduğunu belirten Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, "Bu dernek çatısı altında kesinlikle siyaset yapılmayacak.Tüm siyasi partilere de eşit mesafede olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz kesinlikle tabela derneği olmayacağız. Amacımız bu dernek çatısı altında sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirerek  tüm halkımızı birleştirmek."dedi.
Konuşmaların ardından Karadeniz Sevenler Derneği’nin açılış kurdelesini CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ile dernek üyeleri birlikte kesti.