Gönüllerince eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde, Mayıs ayında dünyaya gelen 42 dernek üyesi, düzenlenen doğum günü partisinde yeni yaşlarını kutladılar.

GÜNDEM 22.05.2016 17:12:00 0
Gönüllerince eğlendiler

Derneğin konferans salonunda yapılan doğum günü etkinliğinin Mayıs ayı sponsoru

 Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Kadın Kolları üyesi İlknur Tuncel oldu. Partiye, Tuncel'in yanı sıra, dernek başkan yardımcısı Sakine Varlık, dernek Sekreteri Hülya Metin,Dernek Saymanı Gülşen Civan, Dernek Basın ve Halkla İlişkile Sorumlusu Meral Dağaşan,dernek üyeleri ile aileleri katıldı.
 

42 DERNEK ÜYESİ

Her ay sponsor desteğiyle dernek üyelerinin doğum gününü kutladıklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık,” Bu ay derneğimiz Kadın Kolları üyesi İlknur Tuncel sponsor oldu. Her zaman bizlerin yanında olan bu değerli hayırsever arkadaşımıza Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Mayıs ayında doğan 42 dernek üyemizin doğum gününü kutluyoruz." dedi. 

 

MUTLU OLDUM

Derneğin Kadın Kolları üyeleri olarak her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını ve olmayı da sürdüreceklerini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları üyesi İlknur Tuncel,"Derneğimizin bu ayki toplu doğum günü etkinliğine sponsor olmaktan son derece mutluyum. Önemli olan bizler kadar her zaman engelli kardeşlerimizin de mutlu olmalarıdır. Bütün engelli kardeşlerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”dedi.

 

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından katılımcılar ve doğum günü olan dernek üyeleri pastayı birlikte kestiler ve ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ