Yan yana toprağa verildiler

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Meliha ve Mehmet Yeşil çifti, dün gözyaşları içinde Çerkezköy İstasyon Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

GÜNDEM 20.05.2016 18:53:00 0
Yan yana toprağa verildiler

Çerkezköy'den Ordu'ya giden Kapaklı Karaağaç Atatürk İlkokulu Müdürü 49 yaşındaki Murat Yeşil yönetimindeki otomobil yol kenarına bekleyen TIR'a arkadan çarpmış, kazada otomobildeki AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclisi eski üyesi Selda Yeşil ile eşi Murat Yeşil yaralanırken, anne ve babaları Meliha Yeşil ile Mehmet Yeşil hayatını kaybetmişti.
Yakınları tarafından teslim alınan Yeşil çiftinin cenazeleri Çerkezköy'e getirildi. Yeşil çifti için Gaziosmanpaşa Mahallesindeki Erkaynak Camiindeki cenaze törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile çok sayıda eski ve yeni siyasi ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile, Yeşil ailesinin yakınları ve  çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada taziyeleri Yeşil çiftinin çocukları Mehmet Yeşil,Turgut Yeşil ile damatları Avukat Erdoğan Ünal kabul etti. AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı ve eski Belediye Meclisi üyesi Yeşil çiftinin gelini Nuran Yeşil de  kadınların bulunduğu bölümde taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından  Mehmet Yeşil ve eşi Meliha Yeşil, gözyaşları içinde İstasyon Mezarlığında aile kabristanında yan yana toprağa verildiler.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
Kazada yaralanan ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen Murat ve Selda Yeşil çiftinin ise Kastamonu'daki hastanede tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Haber / Ahmet KILAVUZ