Akay:Çalışma başlattık

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sorunun çözülmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

GÜNDEM 18.05.2016 18:22:00 0
Akay:Çalışma başlattık

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, beraberindeki başkanvekili Hakan Fıçıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Erdinç Erke ve Yaşar Balkan ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.
Burada As, Çerkezköy Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sorununu dile getirdi. Şehir içi yolcu taşımacılığı ve servis çeken araçların sıkıntı çektiği bölgeler olduğunu belirten As, "Özellikle trafiğin en yoğun bölgelerinden biri olan Devlet Hastanesi önündeki yolun dar oluşu büyük sıkıntı yaratıyor. Ayrıca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası içinde yeni bir yer arayışı içerisindeyiz. Eğer belediyeye ait böyle bir yer varsa tahsisini talep ediyoruz."dedi.

YER BULURSAK TAHSİS EDERİZ
Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgede trafik yoğunluğu yaşandığını bildiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Hastane duvarını geriye aldırarak burayı biraz genişlettik.Daha da genişletme fırsatı bulabilirsek iyi olacak. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."dedi. Yer tahsisi ile ilgili de Akay, "Belediyemizin yeri yok. Öyle bir yer bulursak sise tahsis yaparız. Ancak yeri size tahsis ettiğimizde hemen binayı yapmanız gerekecek. Yeni bina yapacak yeriniz var mı? eski binayı satacak mısınız? nasıl yapmayı düşünüyorsunuz “diye sordu.  Bunun üzerine As, "Bu konuda federasyonumuzla da görüştük. Onlarda katkı sağlayacağını belirttiler. Tabiki yeni binamızın yapımı için şu an kendi binamızı da satacağız.”dedi.
 

Haber / Gökhan TEKER