Kurumlar şampiyonu 75. Yıl Ortaokulu oldu

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu 75.Yıl Ortaokulu oldu.

SPOR 17.05.2016 17:49:00 0
Kurumlar şampiyonu 75. Yıl Ortaokulu oldu

Belediye Spor Tesislerindeki yapılan turnuvanın final maçında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile 75.Yıl Ortaokulu karşılaştı. Mücadeleyi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can da izledi. Zorlu mücadeleyi 75. Yıl Ortaokulu 6-5 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci,  3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı ise turnuvayı üçüncü tamamladı.
Madalya töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, turnuvayı kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek ve kurumlar arasındaki diyaloğu artırmak için düzenlediklerini belirterek, "75.Yıl Ortaokulu takımını tebrik ediyorum. Turnuvada 25 takım, 250 sporcuyla mücadele verdi.” dedi.Ardından da dereceye giren takımlara madalyaları verildi Takımların kupalarının ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde takdim edileceği belirtildi.