Sergiyi çok beğendi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kızılpınar Mahalle Evi'nde açılan Rölyef ve Nakış kursunda, 28 kursiyer tarafından yapılan el emeği ürünler sergil

GÜNDEM 16.05.2016 18:53:00 0
Sergiyi çok beğendi

Kızılpınar Mahalle Evi Yılsonu Sergisi açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Necmettin Çınar, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, Kurs Öğretmeni Aylin Abidinoğlu, Kurs Yardımcı Öğretmeni Sevgi Karabaş, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Kızılpınar Mahalle Evi’nde geçen Mart ayında açılan Rölyef ve Nakış kursuna 8’i rölyef, 20’si nakış olmak üzere 28 kursiyerin katıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kurslarda ortaya çıkan el emeği göz nuru ürünleri görmek bizi çok mutlu etti. Gerçekten birbirinden güzel ve değerli eserler ortaya çıkarılmış. Bu anlamda başta kurs öğretmenlerimiz olmak üzere tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.Mahalle Evleri’ni daha da güçlendirmek adına elimizden geleni yapacağız. Bunun için kültür ve sanat kurslarımıza kadınlarımızın katılımını daha da arttırmalıyız." dedi.
Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi protokol üyeleri ve kurs öğretmenleri tarafından kesildi. Sergiyi gezen Akay, üzerinde Allah’ın 99 isminin yazılı olduğu Rölyef Tabloyu çok beğendiğini söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ