Çorlu'ya şehit ateşi düştü

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde pkk'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun'un Tekirdağ'ın Çorlu İl?

GÜNDEM 16.05.2016 16:14:00 0
Çorlu

Nusaybin'de pkk'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında bugün çıkan çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun’un şahadet haberini askeri yetkililer  Çorlu'da yaşayan ailesine verdi. Evde bulunan anne Melek Vurgun, sağlık ekipleri ile birlikte kapıyı çalan askeri yetkilileri görünce gözyaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başladı. Bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan baba Ömer Vurgun ise acı haberi evinin önünde askeri yetkililerden aldı. Evinin önünde askerleri gören ve feryat eden baba Ömer Vurgun’u askeri yetkililer güçlükle sakinleştirdi. Eve asılan Türk bayrağını gören anne Melek Vurgun, "Bu bayrakta oğlumun kanı var kanı" diye feryat etti.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Hatay’ın İskenderun İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen şehit Uzman Çavuş Osman Vurgun’un ağabeyinin de Kırklareli'nde astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit uzman çavuşun cenazesi yarın Çorlu’da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.