Sertifikalarını aldılar

Türkiye Beyazay Derneği tarafından 'Engelli ve engelsiz' bireyler için açılan bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan 8 kişi, düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

GÜNDEM 15.05.2016 16:49:00 0
Sertifikalarını aldılar

Sertifika töreni için Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş ve kursiyerler katıldı.
Şube Başkanı Adnan Şahin'in elim bir kaza sonucu şehit olan yeğeninin cenaze törenine katıldığı için programa gelemediğini belirten Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş," Kendisine ve şehit ailesine başsağlığı, şehidimize de Allah’tan rahmet diliyoruz." dedi.
Şubesi olarak engelli ve engelsiz vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Sarıtaş, “Bilgisayar Kursu’nda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vermek için toplandık. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

TEBRİK ETTİ
Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve tüm Beyazay Derneği camiasına başsağlığı dileklerini ileten Kaymakam Metin Kubilay, "Beyazay Derneği Cumhurbaşkanlığı himayesinde kamu yararına çalışan bir dernektir. Engelli ve engelsiz bireylerin eğitimi ile alakalı önemli projelere imza atıyorlar. Bunlardan biri olan ‘Aşmak için Hareket’ projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş, engelli ve engelsiz çocuklarımızın bir arada spor yapmalarına şahitlik etmiştik. Bugün de burada bilgisayar kursunu b aşarıyla bitiren kursiyerlerimizin sertifika töreni için toplandık.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. İçinde bulunduğumuz Dünya Engelliler Haftası’nda ilçemizde çok anlamlı etkinlikler yapıldı. Bu program ile Beyazay Derneği de bahsettiğimiz etkinliklere katkı sağladı. Engelliler Haftası’nda yapılan etkinliklerle engellilerimizin sorunları gündeme getiriliyor ve bu sorunlara çözümler üretiliyor. Bizim en esaslı işimiz eğitimdir. Bu kapsamda almaya hak kazandığınız bu belgelerin, sizlerin çalışma hayatınıza katkı sağlamasını temenni ediyorum. Engellerin aşılmasında el ele verip hep birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.