Evlat katili baba "pişmanım"

Edirne'de boşandığı eşiyle mal paylaşımı için buluştuğu hukuk bürosunda çıkan tartışmada kızı 30 yaşında evli 2 çocuk annesi kızı Dilek İnanç'ı öldürüp, eşi M

GÜNDEM 12.05.2016 21:51:00 0
Evlat katili baba "pişmanım"

Edirne’de ayrıldığı eşi Makbule Adıgüzel ve kızı Dilek İnanç ile mal paylaşımı için Sabuni Mahallesi’nde eşinin avukatı Melike Özbey’in bürosunda Necaattin Adıgüzel bir araya geldi. Mahkemenin hükmettiği 22 bin maddi, 22 bin e manevi olmak üzere 44 bin liralık tazminata kızan Necaattin Adıgüzel ile ayrıldığı eşi ve kızı arasında tartışma çıktı. Tartışmada sinirlerine hakim olamayan taksici Necaattin Adıgüzel, belindeki 9 mm çapındaki ruhsatsız tabancasını çıkararak açtığı ateş sonucu kızı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralı olarak Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Silahlı saldırıdan sonra kaçan Adıgüzel bir süre sonra polisi arayarak teslim oldu. 
Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda pişman olduğunu söyleyen ve ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı baba, adam öldürmek suçundan tutuklandı.
Mahkemedeki savunmasında tabancasından çıkan kurşunlarla kızının ölmesi, eşinin ağır yaralanmasından pişman olduğunu söyleyen taksici baba Necaattin Adıgüzel, “Ben eşimle 3 yıldır anlaşamıyorum. Sorunlarımız vardı. Arkadaşımdan silah temin ettim. Kızımla hiç sorunum yoktu. Eşime ateş açtım sonra kızım üzerime geldi, korktum ve kızıma ateş ettim. Kızımı seviyordum pişmanım” dedi. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından adam öldürmek suçundan tutuklanan Adıgüzel Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Saldırıda ağır yaralanarak Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alının Makbule Adıgüzel’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.