Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su Kanalizasyon Müdürlüğü ile DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası arasında görüşmeleri devam eden ve 751 işçiyi kapsayan toplu İş sözleş

GÜNDEM 12.05.2016 20:55:00 0
Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirilen imza törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yanı sıra Genel İş Sendikası  Genel Başkanı Remzi Çalışkan, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Genel sekreter Yardımcıları Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen,  Genel İş Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan ile işyeri temsilcileri  ve işçiler de hazır bulundu.

İmza töreni öncesi konuşma yapan Tekirdağ  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugüne kadar işçilerle uyumlu çalışıp güzel projelere imza attıklarını belirterek, “Tekirdağ’ın ayrı bir önemi var.  Avrupa’daki tek Büyükşehiriz. Tekirdağ’ı Türkiye’de marka şehir yapmak için hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, işçinin hakkını teri kurumadan verin diyen bir anlayışın mensuplarıyız. Onun için iş barışına dikkat ediyoruz.  İşçimizin emeğini vererek güzel sözleşmeye imza atıyoruz.” diye konuştu.

Genel İş Başkanı Remzi Çalışkan ise, "Biz de Tekirdağ için çalışmaya var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Ardından toplu iş sözleşmesi Başkan Albayrak ve Çalışkan tarafından imzalandı.