Baban cennete gitti yavrum

Edirne, birer gün arayla iki vatan evladını toprağa verdi.Önceki gün Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan evli ve 3 çocuk babası Engin Şahin Havsa'da toprağa verili

GÜNDEM 11.05.2016 18:15:00 0
Baban cennete gitti yavrum

İstanbul Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Fatih Nair, geçen 1 Mayıs'ta şüpheli bir aracı durdurdu. Bu sırada araç sürücüsünün direnmesi ve mukavemette bulunması üzerine dengesini kaybederek düşen ve kafasını yere çarpan Nair, kaldırıldığı hastanede 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti ve şehit oldu. Şehit polis memuru Fatih Nair'in Türk bayrağına sarılı naaşı memleketi Edirne’nin Meriç İlçesi’ne bağlı Kavaklı Köyü’ne getirildi. Baba evinden helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı köy meydanına getirildi.
Burada düzenlenen cenaze törenine, Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Edirne AK Parti Milletvekili Rafet Sezen, Edirne CHP Milletvekili Erdin Bircan, Edirne 54’ncü Mekanize Piyade Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Emniyet Vekili İrfan Çubukçu, İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, çok sayıda polis, asker ve vatandaş katıldı. Başsağlığı dileklerini kabul eden baba  Ahmet Nair ve anne Hasibe Nair 'Vatan sağ olsun' diyerek teselli olmaya çalıştı.

ANNE, BABAM NEREDE?
Şehit Fatih Nair'in eşi Nagihan Nair, 3 yaşındaki Esila Nair ve 7 yaşındaki büyük kızı Elif Zehra’ya sımsıkı sarıldı. Bu sırada Elif Zehra’nın babasının fotoğrafına bakarak annesine “Anne babam nerede?" sorusuna şehit eşi, “Baban çok güzel bir yere gitti. Bizim çok iyi bir babamız var. Baban cennete gitti yavrum. En yüksek mertebede, bizi orada bekliyor” demesi yürekleri dağladı.
Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından şehit Fatih Nair, köy mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.