Albayrak:Yerelde hizmetin siyaseti olmaz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'ndeki altyapı ihalesinin yapıldığını ve Kültür Merkezi ihalesinde sona gelindiğini söyledi.

GÜNDEM 11.05.2016 18:12:00 0
Albayrak:Yerelde hizmetin siyaseti olmaz

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah 04.00'da Tekirdağ'daki evinden çıkarak çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çerkezköy'e geldi. Albayrak'ı belediye meydanından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve bazı meclis üyeleri karşıladı. Sabah namazını Mevlana Camii'nde kılan Albayrak ve Akay, ardından Fatih Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledi. Daha sonra da iki başkan ve beraberindekiler Tepe mevkiindeki Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'nda sabah sporu yaptılar.
Sporun ardından sabah kahvaltılarını Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf ile birlikte yapan Albayrak ve Akay, burada esnaf ile sohbet etti ve taleplerini dinledi.Ardından da CHP ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay, 10 Nisan'da yapılan kongrede ilçe yönetimine seçilen yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

AK PARTİ'YE ZİYARET
CHP ziyaretinin ardından iki başkan ve beraberindekiler, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkanları AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Öğe ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yerelde hizmetin siyasetinin olmayacağını belirten Albayrak, "Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden bize oy veren, vermeyen herkes faydalanacak. O nedenle yerelde hizmetin siyaseti olmaz. Nasıl ki biz merkezi idarenin güzel yaptığı şeyler ile gurur duyuyorsak, bizim yaptığımız yatırım ve hizmetler ile Tekirdağ'da yaşayan herkes gurur duymalı" dedi.
Albayrak, yaptığı ziyaretlerin ardından ilçe genelindeki Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Haber / Menşure KARDEŞ