3 çocuğu yetim kaldı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde pkk'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan evli ve 3 çocuk babası 16 yıllık Uzman Çavuş Engin Şahin, yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı törenl

GÜNDEM 10.05.2016 19:32:00 0
3 çocuğu yetim kaldı

KALABALIK KÖYE SIĞMADI
Yaklaşık 12 bin kişi,şehidine son görevini yerine getirmek için 800 nüfuslu Necatiye Köyü'ne akın etti. Kalabalık köye sığmazken, şehidin naaşı helallik alınması için ilk önce evine getirildi. Burada yapılan duaların ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı köy camiine getirildi.
Burada düzenlenen cenaze törenine Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdem, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara ile çok sayıda protokol üyesi, şehidin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde şehidin çocukları 8 yaşındaki Muhammet ve Emre ile 12 yaşındaki kızı Ece, üzerlerine babalarının fotoğrafının bulunduğu tişört giydi. Ayakta durmakta zorlanan anne Hatice, eşi Kıymet Şahin ile çocuklarını, yakınları ve  askeri yetkililer sakinleştirmeye çalıştı.
Şehit Uzman Çavuş Engin Şahin, köy camiinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde köy mezarlığında defnedildi.