Cesedi 238 gün sonra kıyıya vurdu

Marmaraereğlisi geçen yıl 9 Eylül günü balığa çıkan 3 arkadaşın içinde bulunduğu tekne alabora olmuş, 1 kişi yüzerek kıyıya ulaşırken, Bülent Aslan'ın cesedi bulunmuştu. Olay günÃ

GÜNDEM 4.05.2016 19:49:00 0
Cesedi 238 gün sonra kıyıya vurdu

Balıkçılar Sedat Türkücü, Volkan Sevim ve Bülent Aslan, avlanmak için Yeniçiftlik Mahallesi’nden tekneyle Marmara Denizi’ne açıldı. Tekne bir süre sonra alabora olurken, Volkan Sevim kıyıya doğru 4 saat yüzdükten sonra Sahil Güvenlik ekiplerince sağ olarak kurtarıldı. Bülent Aslan ve Sedat Türkücü ise kayboldu. Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı ve Aslan’ın cesedi 27 Eylül günü Kumbağ sahilinde karaya vurdu. Yapılan arama çalışmalarına rağmen Sedat Türkücü bulunamadı.

TEŞHİS ETTİLER
Dün sabah Marmara Denizi’ne kıyısı olan Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi’nde sabah yürüyüşüne çıkanlar deniz kenarında bir erkek cesedi görerek jandarmaya bildirdi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, sahile gelen Semih Türkücü, cesedin amcası Sedat Türkücü’ye ait olduğunu söyledi. Jandarma ekiplerinin haber verdiği Kıymet Türkücü de hastaneye gelerek morgda cesedin babası Sedat Türkücü’ye ait olduğunu teşhis edip gözyaşlarına boğuldu. 

 Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.