Okula malzeme yardım

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesindeki ilk ve ortaokula eğitim yardımı yapıldı. Türk Kadınlar Birliği Bakırköy Şubesi ve Çağdaş Trakya Gazetesi öncülüğÃ

GÜNDEM 4.05.2016 19:40:00 0
Okula malzeme yardım

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın da desteklediği proje çerçevesinde temizlik malzemesinden, ana sınıfı ihtiyaçlarına kadar birçok malzeme bölge okuluna ulaştırıldı.
Etkinliğe Türk Kadınlar Birliği Bakırköy Şubesi Başkanı Asuman Erkan, Şube Yöneticisi Asuman Seçkin, Çağdaş Trakya Gazetesi Haber Sorumlusu Orçun Oğuz, Aden Eğitim-Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Coşkun, CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Deyrin ve yöneticileri, Kaynarca Belediyesi Başkanvekili Burhanettin Egin katıldılar.
Çalışmayla ilgili konuşan Türk Kadınlar Birliği Bakırköy Şubesi Başkanı Asuman Erkan, "Geçtiğimiz yıl İzmit'in Akmeşe Ortaokulu'na gerçekleştirdiğimiz yardımın ardından bu yıl da Trakya'da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kırklareli Cumhuriyet tarihi boyunca çağdaşlaşmanın sembol illerinden biri olmuştur. Bizleri en iyi şekilde karşılayan okul müdürümüze, CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı'na, Bakırköy Belediyesi Başkanı Bülent Kerimoğlu'na, Kırklareli Belediyesi Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na çok teşekkür ederiz" dedi.