Sosyal Güvenlik Otobüsü Tekirdağ'da

Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi (KİTUP-II) kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencileri bilgilendiren Sosyal Güvenlik Otobüsü Tekirdağ Safiye Osman Çeliker İlköÄ?

GÜNDEM 4.05.2016 19:38:00 0
Sosyal Güvenlik Otobüsü Tekirdağ

Faaliyet kapsamında Sosyal Güvenlik Kahramanları KİT ve KİTİ ile bir araya gelen öğrencilere kayıtlı istihdamın önemini anlatan çizgi filmi izletildi, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ardından bahçede bekleyen Sosyal Güvenlik Otobüsünde öğrenciler bilgisayar oyunları oynatılarak ve çizgi film seyrettirilerek eğlenceli vakit geçirdi.
Etkinliğe katılan Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, böyle bir faaliyet kapsamında öğrenciler ile bir araya gelmenin ve sosyal güvenlik konusunda öğrencilerin bilgilendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal güvenlik konusunda il ve ilçelerde özellikle öğrencileri bilgilendirme faaliyetlerini sürekli yaptıklarını, sosyal güvenlik anlamında bilinçli nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğuna değindi.