İmkansızlıklar başarıları engelliyor

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz, Taekvando Türkiye Şampiyonu olan oğulları Samet ve Alperen Ayaz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'ü z

SPOR 4.05.2016 19:33:00 0
İmkansızlıklar  başarıları engelliyor

TAEKWANDO ÇERKEZKÖY’DE ÇOK İLGİ GÖRÜYOR
Çerkezköy Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Atilla Can’da hazır bulunduğu ziyarette Özgör, Çerkezköy’den başarılı sporcuların çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ve sporcularla gurur duyduklarını belirterek, "Çerkezköylü sporcularımız bir çok yarışmalardan derece alarak çıkmaları bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Bu sporcularımız başarılarıyla hem Çerkezköy'ü hem de ilimizi gururlandırıyor. Daha çok başarılı sporcu yetişmesi için ülke genelinde her spor dalında yeterli tesisin yapılması gerekiyor. Yeni spor dallarının açılarak çoğalması çocuklarımız içinde faydalı olacak. Hem sağlıkları,hem gelişimleri hem de kötü alışkanlıklardan korunması açısından faydalı ve çok önemli. Ülkemizde yeterli spor salonu olmaması nedeniyle yeterli sporcu yetiştiremiyoruz. Hal böyle olunca da ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarda temsil etmesi için yeterli sporcu gönderemiyoruz ve başarı oranımızda az oluyor.Ülkemizde yeterli yetenek var ancak,yeterli spor alanlarının azlığı ve imkansızlıklar  başarıları engelliyor. Bu Çerkezköylü sporcularımızın bir çok başarıya daha imza atacaklarına ve bizleri gururlandırmaya devam edeceklerine inanıyor ve başarılarının devamını  diliyorum.”dedi.
Çerkezköy Belediyesi'ne spor ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür eden
Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ise, "İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak olan şampiyonalarda da Samet ve Alperen ile kulübümüzde bulunan bazı sporcularımızın da başarıları devam edecek. Amacımız Çerkezköylü sporcular olarak Uluslararası arenada da derece alıp Türk bayrağını dalgalandırmak.