15 yaşında tacizden tutuklandı

Çerkezköy'de 7 yaşındaki erkek çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 15 yaşındaki A.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 3.05.2016 21:13:00 0
15 yaşında tacizden tutuklandı

Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki A.B., 'beraber top oynayalım' diyerek yanına çağırdığı 7 yaşındaki B.B. ile bir süre futbol oynadı. Ardından ise iddiaya göre taciz etti. B.B.’yi bulamayan babası ise belediye hoparlöründen kayıp anonsu yaptırdı. Ardından da polis merkezine giderek oğlunun kayıp olduğunu bildirdi. Bu sırada ise eşini arayan anne oğlunun eve geldiğini söyledi.

BENİ TACİZ ETTİ
Eve gelen baba, oğlunun tacize uğradığını öğrenince olayı polise bildirdi. B.B.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda A.B. gözaltına alındı. B.B.'nin ailenin tepkisi nedeniyle A.B., güvenlik tedbirleri kapsamında geceyi Kapaklı Polis Merkezi’nde geçirdi.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
Sabah Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen A.B., ifadesinin alınmasının ardından kendisine refakat eden polislerle birlikte olası bir saldırıya karşı çelik yelek giydirildi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. A.B., sağlık kontrolünün ardından polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında ellerinde otomatik tüfek taşıyan polisler gözetiminde Çerkezköy Adliyesi’ne getirildi.

TUTUKLANDI
A.B., sevk edildiği mahkeme tarafından 'cinsel taciz' suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.