THK'dan teşekkür şilti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a, Türk Hava Kurumu'nun (THK) faaliyetlerine vermiş olduğunu destekten dolayı şilt verildi.

GÜNDEM 28.04.2016 02:23:00 0
THK

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Burada Zümbül, THK'nin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.Ardından Zümbül, üzerinde THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan imzalı "Türk Hava Kurumu’nun faaliyetlerine vermiş olduğunuz büyük destek ve göstermiş olduğunuz yakın ilginin anısıdır" yazan şilt takdim etti.
Teşekkür şilti’nden dolayı THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül'e teşekkür eden Kaymakam Kubilay, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'İstikbal Göklerdedir'  sözü doğrultusunda, havacılık sevgisini gençlerimize ve çocuklarımıza sevdirerek onunla ilgili çalışmalar yürüten ve ülkemizin köklü kurumlarından olan THK'nın Çerkezköy Şubesi olarak güzel faaliyetler yürütüyorsunuz. Ben de THK'nın Çerkezköy Fahri Başkanı olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyor, hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. "dedi.