Kubilay başarıyı ödüllendirdi

Basketbol Bölge 2.si olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Kubilay, başa

GÜNDEM 27.04.2016 00:34:00 0
Kubilay başarıyı ödüllendirdi

ÖDÜL TRENİ DÜZENLENDİ

Kaymakam Metin Kubilay, Basketbol Bölge 2.si olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımını Kaymakamlık toplantı salonunda ağırladı. Burada yapılan ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Taşer ve Kız Basketbol Takımı sporculrı katıldı.

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Basketbol Takımı’nın, Genç Kızlar Basketbol Turnuvasında Tekirdağ Birincisi olduğunu anımsatan Kaymakam Metin Kubilay, “Başarılı sporcularımız daha sonra da Bölge Turnuvasına katılmaya hak kazandılar. Düzce’ de yapılan Basketbol Bölge Turnuvasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Basketbol Takımımız 2. olarak turnuvayı tamamladılar. İlçemizin adını İl bazında ve Bölge bazında duyurarak başarı elde eden sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN YILDIZLARI ARTIYOR

Kaymakam Kubilay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çerkezköy eğitimde marka kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Basketbol müsabakalarında İlçemizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımız ayrıca Çerkezköy’ ün Yıldızı oldular. Bu gibi başarılarla Çerkezköy’ün yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2.’si yapılacak olan “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor”programında İlçemize tanıtılacaklardır.” Konuşmalar sonrasında sporcular kupalarını Kaymakam Kubilay’a takdim ederken; Kubilay da öğrencileri çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ