Kaza sanıldı, tabancayla vurulduğu ortaya çıktı

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde polis tarafından motosikletiyle yol kenarındaki meyve kasalarına çarparak yaralandığı sanılan ve kaldırıldığı hastanede göğsünden tabanca ile vurulduğu anlaş

GÜNDEM 25.04.2016 01:35:00 0
Kaza sanıldı, tabancayla vurulduğu ortaya çıktı

Olay, ilçeye bağlı Çöpköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çöpköy Mahallesi'nde bir kişinin motosikletiyle market önündeki boş meyve kasalarına çarparak düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Motosikletiyle kasalara çarparak düştüğü ve bu nedenle yaralandığı tahmin edilen İlhan Tufan, çağrılan ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste doktorların müdahalesi sırasında kaza sonucu yaralandığı sanılan Tufan'ın göğsünden tabancayla vurulduğu tespit edildi. İlhan Tufan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İlhan Tufan'ın cesedi, hastane morgunda nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cinayet şüphesi üzerine çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. Soruşturma sürüyor.