Kapaklı'nın gururu oldular

19 Nisan 2016 tarihinde Bölge Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil etmek üzere Bilecik'e giden Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir baş

SPOR 25.04.2016 01:30:00 0
Kapaklı

 

TURNUVAYI NAMAĞLUP TAMAMLADILAR

Bölge turnuvasında Balıkesir, Yalova ve Düzce temsilcileri ile aynı grupta yer alan, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı Balıkesir temsilcisi karşısında ilk maçta 3-1 galip ayrıldı. İkinci maçta Yalova temsilcisi ile karşılaşan Kapaklı belediyesi ortaokulu maçı 2-1 kazanarak puanını 6’ya çıkardı. Grubun son maçında ise Düzce temsilcisi ile karşılaşan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı maçtan 0-0 berabere ayrılarak turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı.

 

 

SON 32’YE KALDILAR

Göstermiş olduğu bu başarı ile Türkiye’nin en iyi 32 takımı arasına giren Kapaklı Belediyesi ortaokulu küçükler futbol takımı, önümüzdeki günlerde 32 takımın yer alacağı Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek. Okul Müdürü Suat Yüksel başarılarından dolayı minik futbolcular ve teknik heyeti tebrik ederken, “Her zaman bizlere destek veren ve başarımızda büyük payları olan Kapaklı kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’e, Belediye başkanımız İrfan Mandalı’ya, İlçe milli eğitim müdürümüz Tahsin Nalbant’a ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber