Makamlar, çocukların oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi İlkokulu 4.Sınıf öğrencisi Ece Hacet, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın koltuğuna, Ayşegül Sevim ve Arda Güvenç isi

GÜNDEM 23.04.2016 06:56:00 0
Makamlar, çocukların oldu

Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencileri Kapaklı Belediyesi'ni ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, sembolik olarak  başkanlık ve yardımcılık koltukları bir süreliğine okulun 4.Sınıf öğrencileri Ece Hacet, Ayşegül Sevim ve Arda Güvenç'e devredildi. Mandalı’dan koltuğu devralan Ece Hacet,  Belediye'deki bütün birim amirlerini telefonla arayarak makamına çağırdı ve tanıştı. Ardından da belediye'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Makam değişikliği yaptıkları öğrencilerin buradaki çalışma şartlarını bir nebzede olsa yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Şuan bizler burada yöneticiyiz, ama gelecekte bu çocuklarımız yönetici konumuna geçecekler. Dünyada bir tek bizde çocuk bayramı var. Biz de bunu çocuk bayramını çocuklara armağan eden Atatürk'e borçluyuz. Atatürk, Cumhuriyeti nasıl çocuklara emanet ettiyse, bizde zamanı geldiğinde makamı bugünün çocuklarına emanet edeceğiz" dedi.
Ardından Mandalı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.