Ölüme de birlikte gittiler

Marmaraereğlisi'nde içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil 25 metrelik uçurumdan yuvarlandı Deniz kenarındaki kayalıklara düşen otomobilden kurtulan olmadı. Hayatını kaybeden Mertcan Keçeci, Berkay Öztaş, Aziz

GÜNDEM 21.04.2016 07:14:00 0
Ölüme de birlikte gittiler

 

Kaza Marmaraereğlisi İlçesindeki Aşıklar Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. 20 yaşındaki Oğuz Tuna, babasın yeni aldığı otomobille arkadaşları aynı yaştaki Mertcan Keçeci, 19 yaşındaki Berkay Öztaş ve aynı yaştaki Aziz Karaoğlu ile birlikte dolaşmaya çıktı. Bu sırada Aşıklar Tepesi mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil 25 metrelik uçurumdan deniz kenarındaki kayalıklara tüştü. Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, Mertcan Keçeci, Berkay Öztaş ve Aziz Karaoğlu olay yerinde, Oğuz Tuna ise kaldırıldığı Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 4 gencin cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 

 

ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI
Aynı mahallede büyüyen ve çocukluk arkadaşı olan 4 gencin aynı kazada hayatını kaybetmesi ilçede büyük üzüntü yarattı. Oğuz Tuna’nın Edirne’de, Mertcan Keçeci’nin ise Konya’da üniversitede öğrenci oldukları, Berkay Öztaş’ın Çorlu’da bir fabrikada işçi olduğu, Aziz Karaoğlu’nun da babasının börekçi dükkanında çalıştığı öğrenildi. 4 arkadaş, dün Çorlu'da birlikte kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.