Tam altınla ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalarda derece alan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencileri Senanur Kepenek, Kübra Kepenek, Meryem Akgün ve İştime Engelli Karate Şampiyonu Oğu

GÜNDEM 20.04.2016 01:55:00 0
Tam altınla ödüllendirdi

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Kubilay7ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Antrenör Bilal Güzel ve sporcular katıldı.
SİZİNLE GRUR DUYUYORUM
Sporcularla gurur duyduğunu belirten Kaymakam Kubilay, "Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencilerimizden Senanur Kepenek bu yıl 3.sü düzenlenen Anadolu Yıldızları Finali Türkiye Teakwondo Şampiyonasında 29 kiloda birinci olmu. Kübra Kepenek Anadolu Yıldızları finali Türkiye Teakwondo Şampiyonasında 37 kilodo 2. ve Meryem Akgün aynı şampiyonada 3. olmuştur.Sporcularımız ayrıca 3 yıldır tek Türkiye şampiyonu olan bayan takım olmuşlardır. İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası 84 kiloda 2 farklı siklette dereceye giren Oğuzhen Genç, Ferdi Kata 2. ve Ferdi + 84 kumite de 3. olmuştur. Ayrıca sporcumuz Temmuz ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonasına hazırlık kampına katılacaktır. Çerkezköyü en iyi temsil ettikleri için sporcularımızı ve onları yetiştiren yönetici ve antrenörleri tebrik ediyorum."dedi.Konuşmalarının ardından Kubilay, sporcuları tam altın ile ödüllendirdi.